2106659522, 2106658038 Εφέδρων Αξιωματικών 10, Παλλήνη pizzaparkmesogia@gmail.com
Facebook
banner image
 
 
 
 
PIZZA PARK
Πιτσαρία | Κάντζα, Παλλήνη

Εδώ και 30 χρόνια ο κύριος Νίκος περιποιείται και βάζει τη δικιά του έμπειρη πινελιά στην υπέροχη κουζίνα της Pizza Park. Με βοηθό του την κυρία Ελένη που δεν αφήνει να της ξεφύγει τίποτα στην πεντακάθαρη και ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ πιτσαρία. Μέσα στην όαση του πευκόφυτου πάρκου της Κάντζας, σε περιμένουμε από το πρωί να χαλαρώσεις πίνοντας τον καφέ σου.

Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να γευτείς τα όμορφα πιάτα που θα σε αφήσουν να φύγεις χορτάτος και ευχαριστημένος. Ολες οι πίτσες είναι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ με ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΖΥΜΗ, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν είναι μόνο από επώνυμους προμηθευτές, τα ζυμαρικά είναι Barilla και οι σαλάτες πάντα με ολόφρεσκα λαχανικά.

Εαν έχεις παιδιά όσο θα ευχαριστιέσαι την παγωμένη μπύρα με το μεζέ σου, θα παίζουν ανέμελα στην περιφραγμένη παιδική χαρά. Το μαγαζί του κύριου Νίκου τα βράδια της Κυριακής, που η εβδομάδα τελειώνει γίνεται παρεϊστικο, η μεγάλη οθόνη του σε κάνει να νομίζεις πως βρίσκεσαι στο γήπεδο. Η κυρία Ελένη έχει φροντίσει και γιάυτό βάζοντας Conn-X.
 

 


 

 
 
 
Όταν το παιδί σου έχει γεννέθλια η κυρία Ελένη εκτός από τις καλές τιμές που έχει, θα φροντίσει να σου στολίσει όμορφα το μαγαζί με τα πολύχρωμα μπαλόνια. Το πάρκο προσφέρεται για να φέρεις κλόουν η πειρατή και να ψάχνουν τα παιδιά μέσα στο πάρκο το χαμένο θυσαυρό...θα τους είναι το πιό αξέχαστο πάρτυ.

Σε περιμένουμε να βρεις και εσύ το δικό σου γευστικό θυσαυρό. Τα κρύα και βροχερά βράδια του χειμώνα διανέμουμε τα φαγητά στη ζεστασιά του σπιτιού σου.

Δες τώρα τον κατάλογο μας και δώσε την δικιά σου παραγγελία.


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ